bli kund

Är du nyfiken på att bli kund hos oss?

På Axla Omsorg försöker vi skapa långsiktiga och hållbara samarbeten med våra kunder. Det finns ingen kund som är den andra lik: vissa vill ha det si och andra behöver ha det så. Det är därför viktigt för oss att lära känna dig, så vi kan ge dig en omsorg som passar dig på bästa sätt. 

Axlas omsorgspersonal består i dagsläget av ca 170 individer. Bland dessa 170 finns en bred erfarenhet inom olika omsorgsutbildningar, språk och bakgrund. Vi är säkra på att vi kan hitta omsorgspersonal som passar precis dina behov och önskemål. Vi kan även utbilda vår personal utefter dina önskemål.

Vi som jobbar på kontoret har erfarenhet både yrkesmässigt och utbildningsmässigt. Vi är socionomer, beteendevetare, ekonomer, statsvetare och affärsjurister. Vi har samlad erfarenhet från myndigheter, kommuner och omsorg utförd i privat regi. Vi kan svara på de flesta frågor och hjälpa dig med vår breda expertis. 

Om du är nyfiken på att bli kund hos oss får du gärna ringa och boka in ett möte så vi kan träffas och lära känna varandra.