Kontoret Möte Bord LSS

Vi som jobbar här

Axla Omsorg KB (969787-7109) har för nuvarande ca 170 assistenter anställda hos oss. Vi utför assistans för kunder i hela Sverige, från Malmö i syd till Umeå i norr. Vår mest grundläggande värdering är att vi vill ge våra kunder en bekymmersfri och hållbar assistans.

Vi som driver Axla Omsorg är utbildade ekonomer, beteendevetare, socionomer och affärsjurister. Vi har en mångfaldig bakgrund och pratar Svenska, Engelska, Somaliska, Ryska, Persiska, Farsi, Kurdiska och Arabiska. 

Välkommen in på ett besök om du vill lära känna oss bättre!

Vårt Team

Abdikadir Ahmed Bild

Abdikadir Ahmed

VD

Abdikadir Ahmed är VD för Axla Omsorg. Han sköter ekonomin för bolaget och är operationellt ansvarig för den löpande verksamheten. Abdikadir har en kandidatexamen i Företagsekonomi med inriktning finans från Stockholms universitet. Erfarenhet av ekonomistyrning i privat omsorgsverksamhet.

Awaale Abiib Bild

Awaale Abiib

Verksamhetschef - Personlig Assistans

Awaale är verksamhetschef för Personlig Assistans på Axla Omsorg. Awaale har lång erfarenhet i branschen, både kommunalt och privat. Utbildad socionom och innehar en fil. mastersexamen i ledarskap och organisation från Umeå universitet.

Jafar Atroushi Bild

Jafar Atroushi

Enhetschef - Boendestöd

Jafar är Enhetschef för Boendestöd på Axla Omsorg. Jafar har expertis som sträcker sig från praktiskt boendestöd till företagsledarskap. Han har jobbat med människor med svåra mentala problem, drog- och alkoholmissbruk, kriminalitet, psykosociala problem och är expert på dessa områden. När kommuner har speciellt svåra uppdrag vänder de sig ofta direkt till Jafar. Han har även erfarenhet av myndighetsuppföljningar på bolagsnivå. Utbildad Socionom med Kandidatexamen från Stockholms Universitet. 

Faisa Bari Bild

Faisa Bari

Samordnare

Faisa Bari är Samordnare för många av Axlas kunder inom personlig assistans. Hon har nära kontakt med sina kunder, och hjälper till med det mesta. Som exempel lägger hon scheman, följer upp på kundens mående och utveckling samt ser till att alla administrativa krav från myndigheter följs. Utbildad affärsjurist och har även erfarenhet från Daglig Verksamhet.

Luul Mahamed Bild

Luul Mahamed

Kundambassadör

Luul är Kundambassadör på Axla Omsorg. Luul har lång erfarenhet i omsorgsbranschen och är expert på kontakter med myndigheter, vårdinstitutioner och ansökningar. Hon är oftast ute och hjälper kunder, följer med på läkarbesök och besök till andra myndigheter. Hon är din trygga punkt i Axla och går alltid att nå på telefon.

Melker Andréason Bild

Melker Andréason

Utvecklingsansvarig

Melker är Utvecklingsansvarig på Axla Omsorg. Han är ansvarig över projekt för att förbättra och effektivisera företaget. Han hjälper även kunder att skriva underlag för ansökningsprocesser. Utbildad företagsekonom med inriktning marknadsföring, fil. kandidatexamen från Stockholms universitet. Utbildad statsvetare med fil. Kandidatexamen från Karlstads universitet.