Personlig Assistans LSS Bild

Personlig assistans

Personlig omsorg för alla dina behov

Personlig assistans är ett stöd som är personligt utformat för personer som är i behov av hjälp att tillgodose sina grundläggande behov på följd av stora och varaktiga funktionsnedsättningar.

Personer som tillhör personkrets 1, 2 och 3 enligt LSS, lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade, kan få rätt till personlig assistans. Personlig assistans är till för att hjälpa dig med dina grundläggande och personliga behov. Vi på Axla Omsorg erbjuder en personlig assistans skräddarsydd för dig med den hjälp och omvårdnad som just du behöver.

För personer med svår funktionsnedsättning kan en personlig assistent göra livet så mycket bättre. Det kan ge möjlighet att göra saker som annars inte hade gått, ge förutsättningar för dig att utvecklas och ge ett liv där du kan leva så som du vill leva.

Du och din personliga assistent spenderar mycket tid tillsammans. Därför är vi noga med att hitta rätt person för dig. Vi vill bygga en relation mellan er där du kan känna dig trygg, respekterad och där personkemin stämmer.

Axla Omsorg använder Aiai för administration av personlig assistans. Klicka här för att komma till Aiai